logo
Copyright Natural Habitats 2016
 

Whoa Studios installs green wall

Whoa Studios installs green wall

Created at the former film studios in west Auckland, Whoa Studios has created a state of the art entertainment and live show experience for families. Home to “The Treehouse”- a movie set built by the set builders who brought us Lord Of The Rings and The Hobbit – Whoa has advanced digital projection and a sound system to event shake the walls for an unforgettable live show experience.
With a lot of dark walls in the studio environment, , Whoa Studio’s owner David Sutherland approached Natural Habitats to design and install a 2×3 metre green wall to create a green space within the studio.
“The selection of the Natural Habitats’ green wall was important to our project to soften the heavy use of our ‘studio black’ palate for the building and structures. The living greenery is a feature in an otherwise hard landscape,” explains David.
“I didn’t even know the plants on the wall were real… They really add to the magic that is Whoa! Studios!”