logo
Copyright Natural Habitats 2016
 

Stephen Marr Salon

Design-Build-Care

Stephen Marr Salon

Demonstrates:

  • New Zealand’s first two sided interior Green Wall installed in 2009

The centre piece of the Stephen Marr salon on the top floor of the Department is 10 metres long by 2 metres high and boasts well over 2000 individual plants.

The lush wall divides the upper level, promoting unique spaces that can be used for presentations such as fashion shows. The building has had skylights installed to ensure the wall is given as much natural light as possible, and the use of supplementary man-made lighting is kept at a minimum.

The investment into this original and breathtaking piece of artwork, aside from supporting Marr’s ‘green’ stance, is a powerful branding exercise.

eference

“Since the inception of the wall in 2009 we have seen a consistently high standard of performance from Natural Habitats in terms of quality and maintenance. The wall continuously receives both praise and attention.”
Stephen Marr.

Awards

Monocle Magazine Global Retail & Service Survey April 2010
#1 Retail Concept Store in the world for The Department Store