logo
Copyright Natural Habitats 2016
 

Sir Paul Reeves Building

Design-Build-Care

Sir Paul Reeves Building

Demonstrates:

  • Our hands-on capability can add value to architectural concepts
  • We have a reputation for quality, reliability and success in Green Technology solutions

The new Sir Paul Reeves building, designed by Jasmax, was connected by a glass roof to an existing building, creating an atrium on the AUT campus. The existing building held a library and classrooms which required a Green Screen for privacy. The 15 metre high tensioned cable system was manufactured by Ronstan, detailed and delivered by Natural Habitats.

Reference

“Our aim was to minimise the number of components so the wires were swaged into the fittings, which allowed the foliage, rather than the structure to be the feature.”
PETE DE JAGER, GREEN TECH EXPERT, NATURAL HABITATS